Välkommen till Think Big Lectures

Välkommen till Think Big Lectures

Think Big Lectures presenteras av Löparakademin som även ligger bakom Kistaloppet, Skärholmsloppet och Söder Runt. Under året kommer vi att bjuda er på intressanta föreläsningar i salongerna på SF Bio i Kista Galleria. Utöver presentationer i världsklass bjuder vi på dryck från Vitamin Well och avslappnat mingel. Skön musik utlovas också. Se till att anmäla dig till dina favoritföreläsningar då platserna är begränsade. Välkommen till Think Big Lectures.

Suad Ali

Med sikte på FN:s högkvarter.

  • Torsdag 18 oktober 18:00. SF Bio, Kista Galleria.
  • Fritt inträde

Suad Ali är statsvetare, krönikör och arbetar med migrationsfrågor. Hon var i somras värd för ett underbart sommarprogram i P1. Missa inte chansen att se Suad Ali i samtal med entreprenören och demokratiagenten Barakat Ghebrehawariat. Torsdag den 18 oktober, kl 18:00. Välkommen.

Läs mer

Om Suad Ali

Suad Ali är statsvetare och har arbetat med migrationsfrågor de senaste sex åren. Hon har fått en mängd utmärkelser och bland annat varit med på affärstidningen Forbes lista ”30 under 30” och ”Årets opinionsbildare" när Veckans Affärer utsåg Sveriges unga supertalanger.

Hon är idag krönikör i tidningen Chef och föreläser om ungt ledarskap. Hon var i somras värd för ett helt underbart sommarprogram i P1 som fick mycket fina recensioner och stor spridning.

I Think Big Lectures #36 kommer Suad Ali i samtal med Barakat Ghebrehawariat - entreprenör och demokratiagent - berätta om sin resa, vad som format henne som person och om hennes drivkrafter. Kom ut och låt dig inspireras. 200 platser, först till kvarn. Välkommen till Think Big Lectures.