Välkommen till Think Big Lectures

Välkommen till Think Big Lectures

Think Big Lectures presenteras av Löparakademin som även ligger bakom Kistaloppet, Skärholmsloppet och Söder Runt. Under året kommer vi att bjuda er på intressanta föreläsningar i salongerna på SF Bio i Kista Galleria. Utöver presentationer i världsklass bjuder vi på dryck från Vitamin Well och avslappnat mingel. Skön musik utlovas också. Se till att anmäla dig till dina favoritföreläsningar då platserna är begränsade. Välkommen till Think Big Lectures.

David Nzinga

Från Jordbro till vita duken.

  • Torsdag 28 oktober 18:00. Filmstaden Kista, Kista Galleria.
  • Fritt inträde

David Nzinga är skådespelare, producent och kreatör. Han är grundare av produktionsbolaget DNZ Pictures och plattformen People of Film. Vi har sett honom på TV men också i paneler för att diskutera frågor som rör oss alla. Missa inte den mycket efterlängtade säsongspremiären av Think Big Lectures med Jordbrosonen David Nzinga.

Läs mer

Om David Nzinga

David Nzinga är en framgångsrik skådespelare, producent och kreatör. Han har en diger meritlista och har spelat i stora produktioner såsom Gåsmamman, Måste Gitt, Aniara och Tjockare än vatten. Vi har sett honom på Dramaten och även på världsturné tillsammans med Unga Klara där de besökte Johannesburg, Cape Town, New York, Beijing and Istanbul.

David är också medgrundare av produktionsbolaget DNZ Pictures som bland annat gett ut de prisbelönta kortfilmerna Jag har din rygg och Gola inte. Han har även startat plattformen People of Film för att öka mångfalden inom branschen och David gör ofta sin röst hörd i samhällsdebatten kring frågor som rör bättre representation i svensk film.

I Think Big Lectures no. 37 får vi höra David berätta sin historia, om vad som format honom, motgångar han mött längs vägen, hans drivkrafter och varför det är viktigt med representation i svensk film. Kom ut och låt dig inspireras. Missa inte säsongspremiären av Think Big Lectures den 28 oktober med den ständigt aktuelle David Nzinga. Välkommen!