Välkommen till Think Big Lectures

Välkommen till Think Big Lectures

Think Big Lectures presenteras av Löparakademin som även ligger bakom Kistaloppet, Skärholmsloppet och Söder Runt. Under året kommer vi att bjuda er på intressanta föreläsningar i salongerna på SF Bio i Kista Galleria. Utöver presentationer i världsklass bjuder vi på dryck från Vitamin Well och avslappnat mingel. Skön musik utlovas också. Se till att anmäla dig till dina favoritföreläsningar då platserna är begränsade. Välkommen till Think Big Lectures.

Duraid Al-Khamisi

Regnet luktar inte här.

  • Torsdag 12 november 18:00. SF Bio, Kista Galleria.
  • Fritt inträde

Duraid Al-Khamisi är författare och journalist som i höst är högaktuell med den kritikerrosade romanen "Regnet luktar inte här". Duraid kommer i samtal med Melody Farshin prata om sin erfarenheter som flykting, sitt författarskap och om vardagsrasism och segregation. Foto: Sofia Runarsdotter

Läs mer

Om Duraid Al-Khamisi

Duraid Al-Khamisi är författare och journalist som i höst är högaktuell med den kritikerrosade romanen "Regnet luktar inte här". Duraid föddes 1986 i Bagdad, Irak och kom till Sverige 1994 med sin familj som båtflykting och hans roman tar avstamp i den resan och beskriver hur det var att komma till Sverige och växa upp som invandrare i miljonprogramsförorten Husby i norra Stockholm.

Som frilansjournalist har Duraid skrivit för bland annat Svenska Dagbladet, Expressen och Sveriges Radio.

I Think Big Lectures den 12 november kommer Duraid i samtal med Melody Farshin prata om sin erfarenheter som flykting, sitt författarskap och om vardagsrasism och segregation. Missa inte höstpremiären av Think Big Lectures med Duraid Al-Khamisi!