Välkommen till Think Big Lectures

Välkommen till Think Big Lectures

Think Big Lectures presenteras av Löparakademin som även ligger bakom Kistaloppet, Skärholmsloppet och Söder Runt. Under året kommer vi att bjuda er på intressanta föreläsningar i salongerna på SF Bio i Kista Galleria. Utöver presentationer i världsklass bjuder vi på dryck från Vitamin Well och avslappnat mingel. Skön musik utlovas också. Se till att anmäla dig till dina favoritföreläsningar då platserna är begränsade. Välkommen till Think Big Lectures.

Hans Rosling

Statistik för en
bättre värld.

  • Torsdag 17 mars 18:00. SF Bio, Kista Galleria.
  • Fritt inträde

Hans Rosling är professor i internationell hälsa och utsågs 2009 till en av världens största tänkare. Hans föreläsningar är banbrytande och visar statistik på ett sätt du aldrig tidigare upplevt.

Läs mer

Om Hans Rosling

Att tänka rätt är stort, att tänka stort är större. Därför har Think Big Lectures bjudit in en av världens 100 största tänkare i Hans Rosling.

Hans är professor i internationell hälsa vid Karolinska institutet, initiativtagare till Läkare Utan Gränsers sektion i Sverige, och grundare av stiftelsen Gapminder 2005 som verkar för en god global utveckling genom att göra statistik lättare att förstå. Han har genom sin expertis inom folkhälsa varit rådgivare för organisationer som UNICEF, WHO och Sida och har på senare år uppmärksammats genom sina banbrytande presentationer på TED.

Oavsett om du är en siffernörd eller inte kommer Hans presentation att få dig att förstå de största globala hälsoproblemen, hur de kan bekämpas på ett effektivt sätt och hur vi kan göra världen till en bättre plats att leva i.

År 2009 blev Hans utsedd till en av världens 100 främsta tänkare av det amerikanska magasinet Foreign Policy "för att han får våra tankar att svindla med banbrytande statistik".