Välkommen till Think Big Lectures

Välkommen till Think Big Lectures

Think Big Lectures presenteras av Löparakademin som även ligger bakom Kistaloppet, Skärholmsloppet och Söder Runt. Under året kommer vi att bjuda er på intressanta föreläsningar i salongerna på SF Bio i Kista Galleria. Utöver presentationer i världsklass bjuder vi på dryck från Vitamin Well och avslappnat mingel. Skön musik utlovas också. Se till att anmäla dig till dina favoritföreläsningar då platserna är begränsade. Välkommen till Think Big Lectures.

Pär Johansson

Konfrontera okunskap
och nå stora resultat.

  • Torsdag 14 april 18:00. SF Bio, Kista Galleria.
  • Fritt inträde

Pär är grundare till Glada Hudik-teatern där utvecklingsstörda charmat hela Sverige och uppträtt för fulla hus. Pär berättar om resan med Glada Hudik och hur stora resultat nås när man vågar konfrontera sin egen och andra människors okunskap och osäkerhet.

Läs mer

Om Pär Johansson

Pär Johansson är initiativtagare till och ledare för Glada Hudik-teatern. Det är en teateruppsättning som blivit mycket uppmärksammad för att utvecklingsstörda och ”normalstörda” agerar tillsammans på scenen. Man har de senaste åren spelat sin egen musikal ”Elvis” för slutsålda hus runt om i landet och succén fortsätter.

Pär har förändrat vad som ses som möjligt när det gäller utveckling av människor och verksamheter och står för ett eget slags ledarskap. År 2008 fick han Kompetensmässans pris "ungt ledarskap" och han har fått ett antal utmärkelser för sitt arbete, både som ledare och utvecklare, och som visionär i integrations- och mångfaldsfrågor.

Pär kommer i sin berättelse om resan med Glada Hudik-teatern att tydliggöra hur det goda ledarskapet gentemot andra alltid tar sin början hos en människa, och hur stora processer och resultat nås när man vågar konfrontera sin egen och andra människors okunskap och osäkerhet. År 2010 blev Pär utsedd till Årets Föreläsare och hans föreläsningar beskrivs som underhållande, insiktsfulla och inspirerande.