Välkommen till Think Big Lectures

Välkommen till Think Big Lectures

Think Big Lectures presenteras av Löparakademin som även ligger bakom Kistaloppet, Skärholmsloppet och Söder Runt. Under året kommer vi att bjuda er på intressanta föreläsningar i salongerna på SF Bio i Kista Galleria. Utöver presentationer i världsklass bjuder vi på dryck från Vitamin Well och avslappnat mingel. Skön musik utlovas också. Se till att anmäla dig till dina favoritföreläsningar då platserna är begränsade. Välkommen till Think Big Lectures.

Martina Haag

Våga kasta dig
ut i livet!

  • Torsdag 17 februari 18:00. SF Bio, Kista Galleria.
  • Fritt inträde

Martina Haag är skådespelerskan som sadlade om, började skriva vid 39 års ålder och nu gett ut flera kritikerrosade böcker. Martina pratar om att våga kasta sig ut i livet, att våga ta risker och att motgångar i livet faktiskt är bra och formar starka människor.

Läs mer

Om Martina Haag

Martina Haag är skådespelerskan som sadlade om och började skriva vid 39 års ålder. Efter ett års skrivande blev hon utnämnd till Årets Krönikör och har fått flera utmärkelser för sitt arbete som författare.

Första krönikesamlingen Hemma hos Martina kom 2004 som följdes upp av debutromanen Underbar och älskad av alla (och på jobbet går det också jättebra). Filmen med samma namn och med Martina Haag i huvudrollen hade premiär i augusti 2007 och blev en stor publiksuccé.

Martina pratar om hur man skaffar sig modet att kunna leva det liv man egentligen vill ha, och hur man vågar trotsa sina rädslor – och vinna. Hon pratar om vikten av att våga kasta sig ut i livet, att våga ta risker och att motgångar i livet faktiskt är bra och formar starka människor. Det är genom svåra tider man växer som människa och utvecklas. I sin föreläsning kommer Martina att inspirera och ge kraft och mod genom sina egna berättelser om hur hon själv gjort bort sig många gånger men alltid kommit ut starkare, lyckligare och med ett rikare liv.