Välkommen till Think Big Lectures

Välkommen till Think Big Lectures

Think Big Lectures presenteras av Löparakademin som även ligger bakom Kistaloppet, Skärholmsloppet och Söder Runt. Under året kommer vi att bjuda er på intressanta föreläsningar i salongerna på SF Bio i Kista Galleria. Utöver presentationer i världsklass bjuder vi på dryck från Vitamin Well och avslappnat mingel. Skön musik utlovas också. Se till att anmäla dig till dina favoritföreläsningar då platserna är begränsade. Välkommen till Think Big Lectures.

Gustav Fridolin

Motgångar
och visioner.

  • Torsdag 30 januari 18:00. SF Bio, Kista Galleria.
  • Fritt inträde

Politiker, författare, journalist, folkhögskolelärare samt språkrör för Sveriges tredje största parti Miljöpartiet de gröna. Gustaf Fridolin berättar om sin inspirerande resa, hur han tacklat motgångar och målar upp sina visioner.

Läs mer

Om Gustav Fridolin

Gustav Fridolin är språkrör för Sveriges tredje största parti - Miljöpartiet de gröna. Gustav blev efter valet 2002 Sveriges yngste riksdagsledamot genom tiderna.

Som elvaåring gick han med i Miljöpartiet och blev som sextonåring språkrör för ungdomsförbundet Grön Ungdom. 2006 tog Gustav en paus från partipolitiken och vägrade i samband med detta att ta emot den inkomstgaranti som utgår till avgångna riksdagsledamöter. Han arbetade som reporter på TV4:s Kalla Fakta och publicerade 2009 den omtalade dokumentärserien "Vår mörka historia" som gör upp med Sveriges rasistiska historia. Arbetade under denna period även som folkskolelärare i historia och samhällskunskap. Kul kuriosa är att Gustav som elvaåring medverkade och vann i frågesportprogrammet Junior-Jeopardy.

I denna föreläsning möter vi den mångfacetterade människan Gustav Fridolin som pratar om sin inspirerande resa, motgångar han har mött och vad som driver honom i sitt arbete och som medmänniska. Missa inte Gustav Fridolins föreläsning på Think Big Lectures den 30 januari.