Välkommen till Think Big Lectures

Välkommen till Think Big Lectures

Think Big Lectures presenteras av Löparakademin som även ligger bakom Kistaloppet, Skärholmsloppet och Söder Runt. Under året kommer vi att bjuda er på intressanta föreläsningar i salongerna på SF Bio i Kista Galleria. Utöver presentationer i världsklass bjuder vi på dryck från Vitamin Well och avslappnat mingel. Skön musik utlovas också. Se till att anmäla dig till dina favoritföreläsningar då platserna är begränsade. Välkommen till Think Big Lectures.

Olof Röhlander

Det blir alltid
som man tänkt sig.

  • Torsdag 26 maj 18:00. SF Bio, Kista Galleria.
  • Fritt inträde

Olof Röhlander är Sveriges hetaste föreläsare just nu och har förmågan att få publiken att ta emot utmaningar med öppna armar. Han visar att de områden som hindrar och begränsar oss är lika träningsbara som muskler. Förbered dig på en inspirerande kväll på vårens sista TBL.

Läs mer

Om Olof Röhlander

Olof Röhlander är en av Sveriges mest anlitade och uppskattade föreläsare. År 2009 blev han utsedd till Årets Föreläsare och har därefter föreläst över 100 gånger varje år samt gett ut boken "Det blir alltid som man tänkt sig".

Olof vet att mental träning fungerar. Han tränade själv bort sin starka ovilja att framträda, och är idag professionell föreläsare, utbildare och coach. Olofs föreläsningar är inspirerande, underhållande och framförallt målinriktade på att få igång åhörarna och våga ta initiativ. Han visar att de områden som hindrar och begränsar oss är lika träningsbara som kroppens muskler. Nu är det dags att komma igång med träningen ordentligt.