Välkommen till Think Big Lectures

Välkommen till Think Big Lectures

Think Big Lectures presenteras av Löparakademin som även ligger bakom Kistaloppet, Skärholmsloppet och Söder Runt. Under året kommer vi att bjuda er på intressanta föreläsningar i salongerna på SF Bio i Kista Galleria. Utöver presentationer i världsklass bjuder vi på dryck från Vitamin Well och avslappnat mingel. Skön musik utlovas också. Se till att anmäla dig till dina favoritföreläsningar då platserna är begränsade. Välkommen till Think Big Lectures.

Roger Dupé

Supermodellen.

  • Torsdag 8 mars 18:00. SF Bio, Kista Galleria.
  • Fritt inträde

Roger Dupé är en internationell fotomodell från Sverige och den första svarta modell som frontat Rolls-Royce. Missa inte den inspirerande säsongspremiären av Think Big Lectures med Roger Dupé torsdagen den 8:e mars.

Läs mer

Om Roger Dupé

Roger Dupé är uppvuxen i Bäckby, en förort till Västerås, med en lovande framtid som fotbollspelare - innan en knäskada satte stopp för drömmarna. Vi bryter där - spolar fram bandet.

Fem år senare. Bäckbysonen är nu en firad supermodell som pryder billboards på Times Square i en H&M-kampanj. Andra uppdragsgivare heter Vogue, Jean-Paul Gaultier, Ralph Lauren. Året därpå blir Roger historisk när han som första svarta modell frontar det exklusiva varumärket Rolls-Royce - där valet stod mellan honom och filmstjärnan Idris Elba.

Under åren som framgångsrik modell har Roger blivit varse om hur stark vithetsnormen är i branschen. I en extremt homogen, och många gånger exkluderande, bransch sticker en som svart modell ständigt ut. Motgångarna har varit många men under den långa och snåriga resan har Roger uppnått milstolpar som gjort skillnad. En sak är säker - Roger har brutit ny mark och öppnat dörrar. Han har valt att gå sin egen väg och vill nu använda sina erfarenheter och plattformar till att hjälpa och inspirera andra att nå sina drömmar. Välkommen till Think Big Lectures.