Välkommen till Think Big Lectures

Välkommen till Think Big Lectures

Think Big Lectures presenteras av Löparakademin som även ligger bakom Kistaloppet, Skärholmsloppet och Söder Runt. Under året kommer vi att bjuda er på intressanta föreläsningar i salongerna på SF Bio i Kista Galleria. Utöver presentationer i världsklass bjuder vi på dryck från Vitamin Well och avslappnat mingel. Skön musik utlovas också. Se till att anmäla dig till dina favoritföreläsningar då platserna är begränsade. Välkommen till Think Big Lectures.

Sara Damber

Socialt
entreprenörskap.

  • Torsdag 14 november 18:00. SF Bio, Kista Galleria.
  • Fritt inträde

Sara är en av landets mest framstående sociala entreprenörer. I denna inspirerande föreläsning berättar Sara om sin resa med egna erfarenheter av mobbning i ungdomen till prisbelönad ledare, entreprenör och VD.

Läs mer

Om Sara Damber

Det går inte att prata om socialt entreprenörskap utan att nämna namnet Sara Damber. Som 19-åring grundade hon, år 1997, antimobbningsorganisationen Friends som idag är Sveriges största organisation som verkar förebyggande mot mobbning. Organisationen har som bekant även gett namn till Sveriges nationalarena Friends Arena.

Idag är Sara VD för stiftelsen Reach for Change, som hon startade tillsammans med Kinnevik, går hon i spetsen för socialt entreprenörskap inom barn- och ungdomsfrågor både i Sverige och globalt. Sara har även hunnit med att arbeta på Regeringskansliet som sakkunnig åt Utbildningsministern (Ingegerd Wärnesson) och Socialministern (Berit Adnor).

Missa inte chansen att lyssna till denna högaktuella och inspirerande föreläsning på Think Big Lectures den 14 november.