Välkommen till Think Big Lectures

Välkommen till Think Big Lectures

Think Big Lectures presenteras av Löparakademin som även ligger bakom Kistaloppet, Skärholmsloppet och Söder Runt. Under året kommer vi att bjuda er på intressanta föreläsningar i salongerna på SF Bio i Kista Galleria. Utöver presentationer i världsklass bjuder vi på dryck från Vitamin Well och avslappnat mingel. Skön musik utlovas också. Se till att anmäla dig till dina favoritföreläsningar då platserna är begränsade. Välkommen till Think Big Lectures.

Amelia Adamo

Från klosterskola
till media mogul.

  • Torsdag 23 feb 18:00. SF Bio, Kista Galleria.
  • Fritt inträde

Amelia Adamo, entreprenör som har blivit flerfaldigt belönad med olika prestigefyllda entreprenör- och ledarskapspriser. Amelia berättar om sin resa mot framgång och pratar även om kommunikation, ledarskap och entreprenörskap i stort.

Läs mer

Om Amelia Adamo

Amelia är utan tvekan en av landets mest namnkunniga och mest framgångsrika personer inom den publicistiska världen. Hon har blivit känd hos det svenska folket för de tre damtidningar hon startat, Amelia, Tara och M-magasin.

Amelia Adamo föddes i Rom, gick så småningom i klosterskola, och tog senare en fil kand inom journalistik innan hon blev reporter på Svensk Damtidning i mitten av 1970-talet. 1995 startade hon tidningen Amelia och samma år blev hon publicistisk chef och vice VD för Bonniers veckotidningar. Amelia föreläser om sin uppväxt och om sin fantastiska resa från kontorist till chefredaktör på Vecko-Revyn och vidare till Amelia, Tara och senast M-magasin. Som entreprenör och företagare är Amelia fylld av erfarenheter och inspiration. Hon talar om hur man blir en framgångsrik chef, att man måste våga för att vinna och hur man bör sig åt för att ständigt ligga före sina konkurrenter.