Välkommen till Think Big Lectures

Välkommen till Think Big Lectures

Think Big Lectures presenteras av Löparakademin som även ligger bakom Kistaloppet, Skärholmsloppet och Söder Runt. Under året kommer vi att bjuda er på intressanta föreläsningar i salongerna på SF Bio i Kista Galleria. Utöver presentationer i världsklass bjuder vi på dryck från Vitamin Well och avslappnat mingel. Skön musik utlovas också. Se till att anmäla dig till dina favoritföreläsningar då platserna är begränsade. Välkommen till Think Big Lectures.

Elaine Bergqvist

Snacka snyggt
och övertyga.

  • Torsdag 31 mars 18:00. SF Bio, Kista Galleria.
  • Fritt inträde

Retorik är konsten att övertyga. Sveriges främsta retorikexpert heter Elaine Bergqvist som är grundare av retorikbyrån Snacka Snyggt. Oavsett om du vill övertyga din chef i en löneförhandling eller pruta vid ett bilköp kommer du att inspireras av Elaines föreläsning.

Läs mer

Om Elaine Bergkvist

Vad hade Olof Palme, Martin Luther King, Winston Churchill och Malcolm X gemensamt? Utöver att alla var män var de framstående retoriker som bemästrade konsten att tala och att övertyga sin publik. Elaine Bergqvist är Sveriges främsta retorikexpert och har tack vare sina kunskaper blivit en av Sveriges mest anlitade föreläsare.

Elaine har en fil. kand. i retorik och är grundare av retorikbyrån Snacka Snyggt. Hon är en mycket uppskattad föreläsare och även författare till de tre böckerna Härskarteknik, Du är din generation och Snacka Snyggt - konsten att få folk att lyssna! Elaine anlitas ofta i media för att analysera kända politikers tal och anföranden. År 2008 var hon SVT:s retorikexpert inför presidentvalet i USA och anlitades igen inför valet i Sverige 2010. Elaine hjälper också företag och deras anställda att bli bättre på att kommunicera med kunder, medarbetare och media.

Elaines favoritcitat just nu är Marthin Luther Kings:
"In the end, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends."