Välkommen till Think Big Lectures

Välkommen till Think Big Lectures

Think Big Lectures presenteras av Löparakademin som även ligger bakom Kistaloppet, Skärholmsloppet och Söder Runt. Under året kommer vi att bjuda er på intressanta föreläsningar i salongerna på SF Bio i Kista Galleria. Utöver presentationer i världsklass bjuder vi på dryck från Vitamin Well och avslappnat mingel. Skön musik utlovas också. Se till att anmäla dig till dina favoritföreläsningar då platserna är begränsade. Välkommen till Think Big Lectures.

Morgan Alling

Kriget är slut.
Jag vann.

  • Torsdag 28 april 18:00. SF Bio, Kista Galleria.
  • Fritt inträde

Morgan är en framgångsrik skådespelare som berörde hela Sverige när han som sommarpratare i P1 2009 berättade om sin svåra uppväxt. I sin föreläsning berättar Morgan hur han lyckades vända det negativa i sitt liv och hur viktigt det är att inse sitt eget värde.

Läs mer

Om Morgan Alling

Morgan Alling är skådespelare, regissör och producent. Genombrottet kom med sommarlovsprogrammet Tippen på 90-talet och därefter följde medverkan i flera hyllade tv-serier och filmer. I höstas släpptes hans skönlitterära självbiografi "Kriget är slut". Som van föreläsare om hur man hanterar besvärliga människor, går han nu djupare in på om att ta sig själv på allvar och göra slut på sina krig.

Morgans barndom var trasslig med fosterföräldrar och barnhem, vilket satte spår i hans personlighet med en dålig självkänsla. Hur lyckades han bryta det sociala mönstret och vända allt det negativa han varit med om till sin fördel? Med ett genuint intresse för människor tar Morgan med livsglädje, humor och igenkänning upp konflikter kopplade till ledarskap, men också konflikter som finns på det individuella och personliga planet.