Välkommen till Think Big Lectures

Välkommen till Think Big Lectures

Think Big Lectures presenteras av Löparakademin som även ligger bakom Kistaloppet, Skärholmsloppet och Söder Runt. Under året kommer vi att bjuda er på intressanta föreläsningar i salongerna på SF Bio i Kista Galleria. Utöver presentationer i världsklass bjuder vi på dryck från Vitamin Well och avslappnat mingel. Skön musik utlovas också. Se till att anmäla dig till dina favoritföreläsningar då platserna är begränsade. Välkommen till Think Big Lectures.

Masireh Jadama

Masireh ger tillbaka.

  • Torsdag 29 mar 18:00. SF Bio, Kista Galleria.
  • Fritt inträde

Möt Masireh Jadama som berättar hur han gick från att vara ett stökigt fotbollslöfte till en firad ungdomsledare. Masireh arbetar som ungdomscoach och driver en agentfirma som syftar till att hjälpa unga talanger ut i fotbollsvärlden.

Läs mer

Om Masireh Jadama

Idag är det drygt 13 år sedan Masireh Jadama hamnade mitt i den katastrof som skulle gå till historien som diskoteksbranden i Göteborg. Han drömde om att bli fotbollsproffs, något som han fick lämna bakom sig tillsammans med flera av sina bästa vänner natten den 30 oktober 1998.

Masireh var ett idrottslöfte och hade precis blivit uppflyttad till storlaget Gais och drömde om livet som internationell fotbollsspelare. Han har inte lämnat fotbollen bakom sig utan ägnar numera all sin tid åt att coacha och lyfta unga talanger från socialt utsatta områden. Att ge det stöd som behövs till de som saknar det från annat håll. Följ Masireh Jadamas resa och berättelse om hur han tvingades sadla om från att satsa på sin egen karriär till att ge tillbaka.