Välkommen till Think Big Lectures

Välkommen till Think Big Lectures

Think Big Lectures presenteras av Löparakademin som även ligger bakom Kistaloppet, Skärholmsloppet och Söder Runt. Under året kommer vi att bjuda er på intressanta föreläsningar i salongerna på SF Bio i Kista Galleria. Utöver presentationer i världsklass bjuder vi på dryck från Vitamin Well och avslappnat mingel. Skön musik utlovas också. Se till att anmäla dig till dina favoritföreläsningar då platserna är begränsade. Välkommen till Think Big Lectures.

Charlie Hansson

Från 25 kvm i Kista
till IT-miljonär.

  • Torsdag 20 januari 18:00. SF Bio, Kista Galleria.
  • Fritt inträde

Charlie Hansson gick från att vara en fattig student utan kontakter till att bli en av Sveriges ledande entreprenörer. Allting började med ett initiativ. I årets första presentation berättar Charlie hur han gjorde för att lyckas. Och hur du själv kan göra för att nå framgång.

Läs mer

Om Charlie Hansson

Årets Entreprenör 2009. Framtidens Ledare 2009. En av Årets 100 Inspiratörer 2010. En av Årets 101 Supertalanger 2010. Think Big Lectures har den stora äran att som förste föreläsare presentera visionären och entreprenören Charlie Hansson.

Charlie har gått från att växa upp med en ensamstående mor och hemlös far till att grunda IT-konsultbolaget Chas Visual Management som ökat sin vinst varje månad sedan starten 2006. Utöver att tjäna pengar är Charlie och Chas också engagerade i att göra Sverige till ett bättre land genom samarbeten med välgörande organisationer där de anställda på arbetstid får dra sitt strå till stacken. Charlie är även aktiv som politiker för Socialdemokraterna och har på senare tid uppmärksammats för den ambitiösa målsättningen att ”få bort den ofrivilliga hemlösheten till julen 2011”. Han har nyligen presenterats som en av de tänkbara efterträdarna till Mona Sahlin.

I årets första föreläsning kommer Charlie att berätta om hur han gjort för att lyckas som entreprenör, vad som krävs för att nå sina mål och hur allt (i alla fall det mesta) är möjligt genom hårt arbete.