Välkommen till Think Big Lectures

Välkommen till Think Big Lectures

Think Big Lectures presenteras av Löparakademin som även ligger bakom Kistaloppet, Skärholmsloppet och Söder Runt. Under året kommer vi att bjuda er på intressanta föreläsningar i salongerna på SF Bio i Kista Galleria. Utöver presentationer i världsklass bjuder vi på dryck från Vitamin Well och avslappnat mingel. Skön musik utlovas också. Se till att anmäla dig till dina favoritföreläsningar då platserna är begränsade. Välkommen till Think Big Lectures.

Ison Glasgow

När jag inte hade nåt.

  • Torsdag 7 maj 18:00. SF Bio, Kista Galleria.
  • Fritt inträde

Ison Glasgow är artist, radiopratare, författare och tv-profil. Han är kanske mest känd som ena halvan av kritikerrosade och prisbelönade hiphop-duon Ison & Fille. Missa inte ett samtal med Ison i denna TBL-special där vi även delar ut 200 exemplar av Isons hyllade bok ”När jag inte hade nåt". Foto: Casia Bromberg

Läs mer

Om Ison Glasgow

Ison Glasgow är kanske mest känd som Ison i Ison & Fille - en av Sveriges främsta hiphop-grupper genom alla tider. 2012 sommarpratade Ison i kultförklarade Sommar i P1 där han berättade om sin uppväxt. Samma år medverkade Ison i X Factor i TV4 som coach och jurymedlem. Hösten 2014 släpptes Isons hyllade självbiografi - När jag inte hade nåt - som är skriven tillsammans med journalisten Emil Arvidson. Så sent som förra veckan förärades Ison genom att få sitt porträtt upphängt på Arlanda flygplats ”Wall of fame". Senare i år ryktas det att Ison ska vara med i årets upplaga av populära tv-programmet Så mycket bättre.

I Think Big Lectures kommer Ison i ett samtal med Melody Farshin att öppenhjärtigt berätta om sin uppväxt och hur den har format honom till den människa han är. Missa inte ett inspirerande samtal med Ison i TBL den 7 maj. Vi delar även ut 200 exemplar av Isons bok ”När jag inte hade nåt”, passa på att få den signerad på plats.