Välkommen till Think Big Lectures

Välkommen till Think Big Lectures

Think Big Lectures presenteras av Löparakademin som även ligger bakom Kistaloppet, Skärholmsloppet och Söder Runt. Under året kommer vi att bjuda er på intressanta föreläsningar i salongerna på SF Bio i Kista Galleria. Utöver presentationer i världsklass bjuder vi på dryck från Vitamin Well och avslappnat mingel. Skön musik utlovas också. Se till att anmäla dig till dina favoritföreläsningar då platserna är begränsade. Välkommen till Think Big Lectures.

Lina Thomsgård

Rättviseförmedlaren.

  • Torsdag 4 juni 18:00. SF Bio, Kista Galleria.
  • Fritt inträde

Lina Thomsgård är pr-konsult, mediapersonlighet och grundare av den uppmärksammade Rättviseförmedlingen (som hon lånade vidare till Seher Yilmaz 2014). Missa inte en inspirerande föreläsning med Lina Thomsgård i säsongsavslutningen av Think Big Lectures! Foto: Magnus Ragnvid Chammon

Läs mer

Om Lina Thomsgård

Lina Thomsgård blev 2014 utsedd till Sveriges näst viktigaste opinionsbildare av Veckans Affärer. Lina har under sina 16 år i PR- och mediabranschen arbetat för jämställdhet och mångfald på många olika sätt. Hon har dragit igång massvis av sköna projekt och verksamheter som har bidragit till att förbättra vårt samhälle. Lina är grundare av tokhyllade och fantastiska Rättviseförmedlingen och även initiativtagare till projekt som Teklafestivalen och Skapelsen som arbetar för mångfald och jämställdhet i musikbranschen.

Lina är dessutom stående kolumnist i Aftonbladet, grundare av PR-byrån FRAU som har hand om Robyns presskommunikation och var finalist med Timbuktu i årets upplaga av succéprogrammet ”På Spåret”.

Lina har under årens lopp mottagit en mängd olika utmärkelser bland annat Stora PR-priset (Dagens Media), Årets Sociala Kapitalist (Resumé) och Årets Stockholmshjälte (DN). Linas foto finns numera upphängt på Arlanda flygplats ankomsthall där Stockholmspersonligheter hedras i ”Wall of fame”. Missa inte chansen att se en inspirerande föreläsning med Lina Thomsgård i säsongsavslutningen av Think Big Lectures i Kista den 4 juni!