Välkommen till Think Big Lectures

Välkommen till Think Big Lectures

Think Big Lectures presenteras av Löparakademin som även ligger bakom Kistaloppet, Skärholmsloppet och Söder Runt. Under året kommer vi att bjuda er på intressanta föreläsningar i salongerna på SF Bio i Kista Galleria. Utöver presentationer i världsklass bjuder vi på dryck från Vitamin Well och avslappnat mingel. Skön musik utlovas också. Se till att anmäla dig till dina favoritföreläsningar då platserna är begränsade. Välkommen till Think Big Lectures.

Daniel Luthman

Snabba Cash.
På riktigt.

  • Torsdag 3 februari 18:00. SF Bio, Kista Galleria.
  • Fritt inträde

Daniel Luthman, alias "David Wanted Larsson", levde som yrkeskriminell i 20 år och tvingades att fly landet för att överleva. Efter nästan tre år på rymmen återvände han till Sverige för att starta ett nytt liv fritt från våld, rån och droger. Hur gick det? Kom och lyssna själv.

Läs mer

Om Daniel Luthman

Snabba Cash. På riktigt.

Så kan Daniel Luthmans liv sammanfattas på fyra ord. Daniel levde 20 år som yrkeskriminell tills han 2007 tvingades fly från Sverige till Thailand för att rädda sitt liv. I över två och ett halvt år levde han i total fattigdom, stundvis utan tak över huvudet. Men vistelsen där förändrade Daniels liv totalt och blev vändpunkten i en tillvaro som tidigare präglats av grova rån, indrivningar, kidnappningar och våld.

Under sin tid i Thailand lydde han sin sons råd att börja blogga om sitt liv vilket ledde till ett bokkontrakt med Wahlström & Widstrand. Under pseudonymen ”David Larsson” kom den uppmärksammade bästsäljaren "Jag är Wanted" ut år 2009 och har sålts i över 40 000 exemplar. Daniel arbetar nu som entreprenör, författare och föreläsare och talar engagerande om sitt eget liv i kriminalitet och den falska glamouren som egentligen inte existerar i den undre världen.

Kolla in kortfilmen ”En procent glamour… 99 procent bara skit”.