Välkommen till Think Big Lectures

Välkommen till Think Big Lectures

Think Big Lectures presenteras av Löparakademin som även ligger bakom Kistaloppet, Skärholmsloppet och Söder Runt. Under året kommer vi att bjuda er på intressanta föreläsningar i salongerna på SF Bio i Kista Galleria. Utöver presentationer i världsklass bjuder vi på dryck från Vitamin Well och avslappnat mingel. Skön musik utlovas också. Se till att anmäla dig till dina favoritföreläsningar då platserna är begränsade. Välkommen till Think Big Lectures.

Paolo Roberto

Kungen
av kungsan.

  • Torsdag 20 februari 18:00. SF Bio, Kista Galleria.
  • Fritt inträde

Paolo Roberto är en svensk före detta proffsboxare, programledare i TV, skådespelare, författare, föreläsare och TV-kock. I denna inspirerande föreläsning kommer Paolo Roberto berätta om sin resa och hur man kan förändra sitt liv i grunden med det han kallar för "fighting spirit".

Läs mer

Om Paolo Roberto

Paolo växte upp i Upplands Väsby. Hans far kom på 1960-talet till Sverige som arbetskraftsinvandrare från södra Italien. I tonåren var Paolo ofta inblandad i slagsmål och drogs till Stockholms kriminella gäng. Han blev genom sin roll i kultfilmen Stockholmsnatt (1987) känd som "Kungen av Kungsan". Filmen är till viss del baserad på honom själv och hans egna upplevelser under denna period.

Paolo har själv berättat om sin bakgrund: "Jag kommer från början från gatan och ett extremt utanförskap". Stockholmspolisen klassade honom som en av Sveriges tre farligaste ungdomar under 18 år. Men genom kampsporten lyckades han vända sitt liv. Paolo är idag en av de mest meriterade kampsportarna i svensk historia och lyckades med att bli flerfaldig svensk och nordisk mästare i Taekwondo och Kickboxning. Som proffsboxare tog han två titlar, WBC:s internationella bälte och WBO:s interkontinentala bälte och är en av fyra svenskar som boxats om VM-titeln.

Paolo har efter boxningen blivit en mycket framgångsrik entreprenör och känd mediapersonlighet. Han har spelat in 4 långfilmer och varit programledare i flera TV-kanaler. Just nu är Paolo anlitad av TV4 och gör Robinson. Han har skrivit 6 böcker inom mat och träning och utöver det så är Paolo delägare och driver 6 företag. Han har en egen mattidning i samarbete med Aftonbladet som heter Paolo's mat. Paolo har även hunnit kandidera till riksdagen för Socialdemokraterna, ett parti han nu lämnat.

I denna inspirerande föreläsning kommer Paolo Roberto berätta om sitt liv och sin resa. Han kommer att berätta om fighting spirit och hur man kan förändra sitt liv. Missa inte möjligheten att lyssna till Paolo på denna exklusiva föreläsning på Think Big Lectures den 20 februari.