Välkommen till Think Big Lectures

Välkommen till Think Big Lectures

Think Big Lectures presenteras av Löparakademin som även ligger bakom Kistaloppet, Skärholmsloppet och Söder Runt. Under året kommer vi att bjuda er på intressanta föreläsningar i salongerna på SF Bio i Kista Galleria. Utöver presentationer i världsklass bjuder vi på dryck från Vitamin Well och avslappnat mingel. Skön musik utlovas också. Se till att anmäla dig till dina favoritföreläsningar då platserna är begränsade. Välkommen till Think Big Lectures.

Leo Razzak

Social entreprenör.

  • Torsdag 16 november 18:00. SF Bio, Kista Galleria.
  • Fritt inträde

Leo Razzak är en framgångsrik social entreprenör, föreläsare och skådespelare. Missa inte Leos inspirerande föreläsning den 16 november.

Läs mer

Om Leo Razzak

Leo Razzak är en framgångsrik social entreprenör och föreläsare med fokus på integrations- och motivationsfrågor. Leo driver bolaget Leverything och välgörenhetsorganisationen Banglabarn. Han är också skådespelare, tv-producent och nyhetsreporter och folk i stugorna känner kanske mest igen honom som skådespelare i TV 4:s ”Torpederna” och i SVT:s ”Bonusfamiljen”.

I ett uppmärksammat sommarprat från 2013 berättade Leo om familjens historia och sin egen resa och strävan att nå sina mål. Missa inte Leos inspirerande historia som rymmer drivkraft, motgångar, drömmar, kreativitet och inte minst hjärta.