Välkommen till Think Big Lectures

Välkommen till Think Big Lectures

Think Big Lectures presenteras av Löparakademin som även ligger bakom Kistaloppet, Skärholmsloppet och Söder Runt. Under året kommer vi att bjuda er på intressanta föreläsningar i salongerna på SF Bio i Kista Galleria. Utöver presentationer i världsklass bjuder vi på dryck från Vitamin Well och avslappnat mingel. Skön musik utlovas också. Se till att anmäla dig till dina favoritföreläsningar då platserna är begränsade. Välkommen till Think Big Lectures.

Annika R Malmberg

Ta skit!
Och gör det till guld

  • Torsdag 12 maj 18:00. SF Bio, Kista Galleria.
  • Fritt inträde

För att nå framgång måste man ha rätt kunskaper och kunna tackla motgångar utan att låta sig nedslås. Annika R Malmberg är en av Sveriges främsta framgångsexperter som på ett inspirerande sätt ger värdefulla råd som leder till konkreta resultat.

Läs mer

Om Annika R Malmberg

Annika R. Malmberg är professionell utbildare, föreläsare och författare. Hon kallar sig framgångsexpert eftersom hennes råd leder till framgång och konkreta resultat.

1987 började hon på ISL (Institutet för Säljträning och Ledarutveckling) och tillhörde efter tre år toppen inom försäljning och blev ansvarig för rekrytering och träning. Sedan 11 år tillbaka driver hon sitt egna bolag. Annika har genomfört över 1 000 utbildningar i Sverige, Norge, Beneluxländerna och Ryssland och är idag en av Sveriges främsta föreläsare inom ämnen som inspirerande ledarskap, effektiv försäljning och starkare samarbeten.

Annika är en av Sveriges mest anlitade föreläsare och är nu nominerad till Stora Talarpriset 2010. Att möta Annika är en upplevelse och hennes föreläsningar får publiken att tänka till, skratta åt sig själva och varandra, och inspireras att våga ta tag i frågor och konflikter som sällan kommer upp på agendan. Annika är författare till böckerna Ta skit! Och gör det till guld, Ta vara på motgångarna och Ja! 2010.