Välkommen till Think Big Lectures

Välkommen till Think Big Lectures

Think Big Lectures presenteras av Löparakademin som även ligger bakom Kistaloppet, Skärholmsloppet och Söder Runt. Under året kommer vi att bjuda er på intressanta föreläsningar i salongerna på SF Bio i Kista Galleria. Utöver presentationer i världsklass bjuder vi på dryck från Vitamin Well och avslappnat mingel. Skön musik utlovas också. Se till att anmäla dig till dina favoritföreläsningar då platserna är begränsade. Välkommen till Think Big Lectures.

Kodjo Akolor

Ta steget och
tro på dig själv.

  • Torsdag 8 mar 18:00. SF Bio, Kista Galleria.
  • Fritt inträde

Känd komiker och programledare i TV och radio. Kodjo växte upp i Vallentuna och kände inte några andra mörkhyade personer förrän i gymnasiet. Han berättar om hur man hanterar känslan att vara annorlunda, att våga tro på sig själv och satsa på det man är bäst på.

Läs mer

Om Kodjo Akolor

Kodjo Akolor är en av Sveriges största stjärnor inom stand-up. Han har bland annat synts och hörts i program som: Vakna med The Voice, Kodjos värld, Talang, Morgonpasset och Parlamentet.

Innan Kodjo nådde framgång som komiker arbetade han som allt från spärrvakt till väktare och brevbärare. Dessa tidigare erfarenheter använder han sig utav än idag i sitt material på scenen. Allting började när Kodjo läste boken ”Alkemisten” av Paulo Coelho. Även fast han alltid fått höra att han borde stå på scen, vågade han aldrig riktigt ta steget. Boken inspirerade honom och fick honom att inse att det bara är man själv som skapar det man har och att man aldrig kan vinna något om man inte vågar satsa.