Välkommen till Think Big Lectures

Välkommen till Think Big Lectures

Think Big Lectures presenteras av Löparakademin som även ligger bakom Kistaloppet, Skärholmsloppet och Söder Runt. Under året kommer vi att bjuda er på intressanta föreläsningar i salongerna på SF Bio i Kista Galleria. Utöver presentationer i världsklass bjuder vi på dryck från Vitamin Well och avslappnat mingel. Skön musik utlovas också. Se till att anmäla dig till dina favoritföreläsningar då platserna är begränsade. Välkommen till Think Big Lectures.

Greger Hagelin

En makthavare på skateboard.

  • Torsdag 10 maj 18:00. SF Bio, Kista Galleria.
  • Fritt inträde

Skateboardpionjär och verkställande direktör för det multinationella streetmärket WeSC. Greger startade som elitskateboardåkare och var en av de absolut första som såg potentialen att skapa en lönsamhet affär kring skateboard och street fashion i Sverige.

Läs mer

Om Greger Hagelin

Greger är uppvuxen bara några hundra meter från Kistas industriområde, nämligen i Helenelund. Han har arbetat aktivt med sponsring och varit beslutsam i sin marknadsföring vilket har lett till att WeSC idag har egna butiker i bland annat Japan, USA, Tyskland och Frankrike. Märket klassas som ett av de absolut största inom svenskt mode och internationell street fashion.

Följ Gregers resa och hur han gled in som en makthavare i världens största modehus på en skateboard från Helenelund.