Välkommen till Think Big Lectures

Välkommen till Think Big Lectures

Think Big Lectures presenteras av Löparakademin som även ligger bakom Kistaloppet, Skärholmsloppet och Söder Runt. Under året kommer vi att bjuda er på intressanta föreläsningar i salongerna på SF Bio i Kista Galleria. Utöver presentationer i världsklass bjuder vi på dryck från Vitamin Well och avslappnat mingel. Skön musik utlovas också. Se till att anmäla dig till dina favoritföreläsningar då platserna är begränsade. Välkommen till Think Big Lectures.

Patrick "P.O" Ohlsson

Det handlar om
hårt arbete.

  • Torsdag 3 mars 20:00. SF Bio, Kista Galleria.
  • Fritt inträde

P.O är grundare av den internationellt erkända byrån SOBLUE och anses vara en av Europas mest intressanta och lovande eventproducenter. P.O berättar hur man genom dedikerat arbete kan uppnå sina drömmar och lyckas göra sin passion till sitt levebröd.

Läs mer

Om Patrick "P.O" Ohlsson

P.O anses vara en av Sveriges mest visionära och drivna eventproducenter och har arbetat med superstjärnor som Jay-Z, Lady Gaga, Eminem, Will Smith, Janet Jackson och P. Diddy. Han har lång erfarenhet av samarbeten med internationella varumärken och bland hans klienter under årens lopp återfinns företag som Nokia, MTV Networks, Microsoft, Puma och Nike.

Utöver eventproduktion har SOBLUE en förlagsavdelning kallad SOBLUE MUSIC där musikproducenten Can “Stress” Canatan är på väg att etableras internationellt som topproducent. Just nu arbetar Stress med det kommande albumet med Sveriges främsta artister som Petter, Ken, Timbuktu, Adam Tensta, Chapee n Chess, Sthlm Syndromet, Näääk & Nimo, Labyrint, Ison & Fille och Sebbe från Kartellen.

P.O är uppväxt i Hagalund, även känt som "Blue Hill" och har bidragit till svensk hiphop-kultur. Redan som 15-åring byggde han det första DJ-båset i Blue Hill efter att ha tjatat till sig två 1200-vinylspelare av kommunen. Året var 1986. Musikkulturen blev hans stora passion och tjugofem år senare har han genom hårt arbete närmat sig sina drömmar och har privilegiet att livnära sig på det han brinner för. Han tillhör idag den exklusiva skaran människor som livnär sig på att producera underhållning i världsklass.

Förutom att vara ledande i att producera och marknadsföra events har han genom åren hunnit med att initiera Stop the Violence i Solna, varit involverad i projekt som Dalai Lamas besök i Sverige och föreläsningar om John Hrons tragiska bortgång. Vidare har P.O jobbat med Def Jam's grundare Russel Simmons och lanserat klädesmärket Phat Farm och andra varumärken som Triple 5 Soul och PnB Nation i Skandinavien. P.O har på senare tid även skapat den populära nattklubben Collage på Stureplan.

I sin föreläsning kommer P.O att inspirera och genom sina berättelser visa hur hårt arbete, disciplin och förberedelser kommer att ta dig dit du vill.