Välkommen till Think Big Lectures

Välkommen till Think Big Lectures

Think Big Lectures presenteras av Löparakademin som även ligger bakom Kistaloppet, Skärholmsloppet och Söder Runt. Under året kommer vi att bjuda er på intressanta föreläsningar i salongerna på SF Bio i Kista Galleria. Utöver presentationer i världsklass bjuder vi på dryck från Vitamin Well och avslappnat mingel. Skön musik utlovas också. Se till att anmäla dig till dina favoritföreläsningar då platserna är begränsade. Välkommen till Think Big Lectures.

Kadim Akca

Tänk som en turk –
om du vill lyckas i Sverige.

  • Torsdag 12 apr 18:00. SF Bio, Kista Galleria.
  • Fritt inträde

Kadim Akca, framgångsrik serieentreprenör som kom till Sverige från Turkiet på 1960-talet. Har lyckats bygga upp ett antal framgångsrika företag och är aktuell med boken ”Tänk som en turk – om du vill lyckas i Sverige”.

Läs mer

Om Kadim Akca

Kadim Akca föddes i Turkiet och flyttade till Sverige i 1970-talet för att bosätta sig med sin moster. Det slutade med att han till hamnade på en parkbänk i Värnamo med bara 50 kronor i fickan och inga vänner eller bekanta. Framtiden såg inte så ljust ut för Kadim.

Vi får följa Kadim och hans väg till framgång. Han delar med sig av sitt ”street smart” tänk och vill hjälpa unga svenska företagare att tro på sig själva.