Välkommen till Think Big Lectures

Välkommen till Think Big Lectures

Think Big Lectures presenteras av Löparakademin som även ligger bakom Kistaloppet, Skärholmsloppet och Söder Runt. Under året kommer vi att bjuda er på intressanta föreläsningar i salongerna på SF Bio i Kista Galleria. Utöver presentationer i världsklass bjuder vi på dryck från Vitamin Well och avslappnat mingel. Skön musik utlovas också. Se till att anmäla dig till dina favoritföreläsningar då platserna är begränsade. Välkommen till Think Big Lectures.

Siduri Poli

Inte hon.

  • Torsdag 25 februari 18:00. SF Bio, Kista Galleria.
  • Fritt inträde

Siduri Poli är en driven social entreprenör med utbildning från Berghs School of Communication och Poppius. Välkommen till en inspirerande och personlig föreläsning om att ta sin egen väg och skapa en bild om sig själv bortom omvärldens fördomar.

Läs mer

Om Siduri Poli

Siduri Poli har varit entreprenör sedan tonåren och stått bakom flera viktiga initiativ med syfte till att jämna ut ojämlikheter. Siduri är nu aktuell som grundare av Changers Hub, ett initiativ med syfte att demokratisera framgång och skapa mångfald i de vita professionella rummen.

Siduri syns ofta i media där hon pratar om digitalisering, start-up's och varför unga entreprenörer är samhällets framtid. Hon är utbildad på prestigefyllda Berghs School of Communication och Poppius. Siduri är uppväxt i Tumba med assyriska rötter.