Välkommen till Think Big Lectures

Välkommen till Think Big Lectures

Think Big Lectures presenteras av Löparakademin som även ligger bakom Kistaloppet, Skärholmsloppet och Söder Runt. Under året kommer vi att bjuda er på intressanta föreläsningar i salongerna på SF Bio i Kista Galleria. Utöver presentationer i världsklass bjuder vi på dryck från Vitamin Well och avslappnat mingel. Skön musik utlovas också. Se till att anmäla dig till dina favoritföreläsningar då platserna är begränsade. Välkommen till Think Big Lectures.

Bojan Djordjic

Fotbollsproffset.

  • Torsdag 13 oktober 18:00. SF Bio, Kista Galleria.
  • Fritt inträde

Bojan Djordjic är fd fotbollsspelare i AIK, Manchester United och Röda stjärnan. Han är en känd mediapersonlighet och ses varje vecka på Viasat som expertkommentator. Missa inte säsongspremiären av Think Big Lectures med Kistasonen Bojan Djordjic.

Läs mer

Om Bojan Djordjic

Bojan Djordjic är en av fem fotbollsspelare från Sverige som har haft äran att representera världens kanske populäraste fotbollsklubb, Manchester United. Han är i gott sällskap av bl a Zlatan Ibrahimovic och Henrik Larsson. I Manchester United stiftade Bojan bekantskap med en viss Sir Alex Ferguson som är en av de som kom att prägla hans fotbollskarriär. Bojan utsågs även till bäste spelare i Manchester Uniteds ungdomsakademi.

Historien om Bojan Djordjic börjar i februari 1982, i Belgrad. När Bojan var tre år gammal flyttade familjen till Norrköping då fadern Ranko Djordjic, legendarisk fotbollsspelare i Röda stjärnan, bytte klubb till IFK Norrköping. Familjen stannade i fyra år innan de flyttade tillbaka till Jugoslavien, denna gång till Sarajevo. När kriget bröt ut 1992 tvingades familjen Djordjic fly landet och den då tioårige Bojan med familj kom att bosätta sig i Kista.

Bojans meriter är många. Han uppfyllde en barndomsdröm genom att gå i pappas fotspår i Röda stjärnan där han vann både ligan och cupen. En annan dröm gick i uppfyllelse när han med klubben i sitt hjärta, AIK, 2009 vann dubbeln; SM-guld och svenska cupen.

Bojan har sedan han avslutat sin aktiva fotbollskarriär synts till i många olika sammanhang, bl a som tränare i AIK, styrelseledamot i Kista Galaxy och ses numera regelbundet som expertkommentator på Viasats prestigefyllda sändningar från Premier League.

Missa inte chansen att se en inspirerande föreläsning med Kistasonen tillika den alltid lika intressante och inspirerande Bojan Djordjic i säsongspremiären av Think Big Lectures den 13 oktober.