Välkommen till Think Big Lectures

Välkommen till Think Big Lectures

Think Big Lectures presenteras av Löparakademin som även ligger bakom Kistaloppet, Skärholmsloppet och Söder Runt. Under året kommer vi att bjuda er på intressanta föreläsningar i salongerna på SF Bio i Kista Galleria. Utöver presentationer i världsklass bjuder vi på dryck från Vitamin Well och avslappnat mingel. Skön musik utlovas också. Se till att anmäla dig till dina favoritföreläsningar då platserna är begränsade. Välkommen till Think Big Lectures.

Barakat Ghebrehawariat

Demokratiagenten.

  • Torsdag 19 mars 18:00. SF Bio, Kista Galleria.
  • Fritt inträde

Barakat Ghebrehawariat är en social entreprenör och fantastisk föreläsare med demokrati som drivkraft. Han är mer känd som demokratiagent. Missa inte säsongspremiären av Think Big Lectures med en av våra absoluta favoritföreläsare.

Läs mer

Om Barakat Ghebrehawariat

Barakat Ghebrehawariat föreläser om demokratifrågor och är en röst i det offentliga samtalet om demokrati, mångfald och representation. Till vardags arbetar han med det kritikerrosade kulturkollektivet Revolution Poetry och sitter i styrelsen på Rättviseförmedlingen. Hans hjärtefrågor är kultur, kommunikation och jämlikhet.

I Think Big Lectures kommer Barakat att öppenhjärtigt berätta om sin bakgrund och hur den påverkar hans drivkraft att vilja förändra och göra skillnad i samhället. Barakat kommer att prata om motgångar som han har mött och överkommit samt vad som får honom att fortsätta sitt viktiga arbete. Missa inte Barakats inspirerande resa i TBL den 19 mars.