Välkommen till Think Big Lectures

Välkommen till Think Big Lectures

Think Big Lectures presenteras av Löparakademin som även ligger bakom Kistaloppet, Skärholmsloppet och Söder Runt. Under året kommer vi att bjuda er på intressanta föreläsningar i salongerna på SF Bio i Kista Galleria. Utöver presentationer i världsklass bjuder vi på dryck från Vitamin Well och avslappnat mingel. Skön musik utlovas också. Se till att anmäla dig till dina favoritföreläsningar då platserna är begränsade. Välkommen till Think Big Lectures.

Mona Sahlin

Om möjligheternas land.

  • Torsdag 7 jun 18:00. SF Bio, Kista Galleria.
  • Fritt inträde

Mona är en av landets mest uppskattade politiker och har erfarenhet av att som ung kvinna göra kometkarriär. Hon vet också vad det innebär att möta omgivningens och allmänhetens reaktion på detta.

Läs mer

Om Mona Sahlin

Mona Sahlin var väldigt tidigt politiskt aktiv och redan som 25-åring blev hon vald in i Sveriges riksdag. Då var hon vår yngsta ledarmot någonsin. Idag har hon en mängd olika tunga positioner och ministerposter bakom sig och blev slutligen vald till Socialdemokraternas första kvinliga partiordförande. Numera har Mona lämnat politiken för att på heltid fokusera på kampen för jämstäldhet och ett samhälle fritt från rasism inom stiftelsen Expo.

Hon är en lysande retoriker som låter kroppsspråket få en framtädande roll vid föreläsningar och pratar om bland annat antirasism, framtid, ledarskap, motivation och arbetsglädje.