Välkommen till Think Big Lectures

Välkommen till Think Big Lectures

Think Big Lectures presenteras av Löparakademin som även ligger bakom Kistaloppet, Skärholmsloppet och Söder Runt. Under året kommer vi att bjuda er på intressanta föreläsningar i salongerna på SF Bio i Kista Galleria. Utöver presentationer i världsklass bjuder vi på dryck från Vitamin Well och avslappnat mingel. Skön musik utlovas också. Se till att anmäla dig till dina favoritföreläsningar då platserna är begränsade. Välkommen till Think Big Lectures.

Erik Hamrén

Förbundskaptenen.

  • Torsdag 7 mars 18:00. SF Bio, Kista Galleria.
  • Fritt inträde

Erik är som förbundskapten för Sveriges mest älskade landslag en av landets mest meriterade och kända ledare. I sin presentation på Think Big Lectures berättar han om sitt ledarskap och sina visioner samt vikten av att tänka stort.

Läs mer

Om Erik Hamrén

Erik Hamrén är svensk fotbolls tionde förbundskapten. Erik hade en gedigen tränarkarriär bakom sig när han tillträde till det prestigefyllda uppdraget som förbundskapten för Sveriges herrlandslag i fotboll den 4 november 2009. Eller vad sägs om följande:

Svensk cupmästare med AIK 1996 & 1997 och med Örgryte 2000, dansk mästare med Aalborg 2007, norsk mästare med Rosenborg 2009 och 2010. Årets tränare i Danmark 2008 och i Norge 2009.

p som förbundskapten för det svenska landslaget minns vi inte minst bragden i Berlin i höstas när Sverige vände 4-0 till 4-4 med mindre än en halv timme kvar att spela. Den 22 mars fortsätter kvalet till VM när Sverige tar emot Irland på hemmaplan på nya Friends Arena. Men redan den 7 mars är Think Big Lectures stolta att presentera ett exklusivt föreläsningsevent med Erik Hamrén som tar en kort paus för att berätta om sitt ledarskap och sina visioner och inte minst vikten av att tänka stort.