Välkommen till Think Big Lectures

Välkommen till Think Big Lectures

Think Big Lectures presenteras av Löparakademin som även ligger bakom Kistaloppet, Skärholmsloppet och Söder Runt. Under året kommer vi att bjuda er på intressanta föreläsningar i salongerna på SF Bio i Kista Galleria. Utöver presentationer i världsklass bjuder vi på dryck från Vitamin Well och avslappnat mingel. Skön musik utlovas också. Se till att anmäla dig till dina favoritföreläsningar då platserna är begränsade. Välkommen till Think Big Lectures.

Evin Ahmad

Skådespelerskan.

  • Torsdag 3 maj 18:00. SF Bio, Kista Galleria.
  • Fritt inträde

Evin Ahmad är skådespelerskan med kometkarriär som skrivit en kritikerrosad bok och varit värd för ett underbart sommarprogram i P1. Missa inte chansen att se Evin Ahmad i samtal med entreprenören och demokratiagenten Barakat Ghebrehawariat. Torsdag den 3 maj, kl 18:00. Välkommen.

Läs mer

Om Evin Ahmad

Evin Ahmad en av våra klarast lysande och kompromisslösa stjärnor. Hon har på kort tid etablerat sig som en vår tids bästa unga skådespelare. Evin blev Guldbaggenominerad för Bästa kvinnliga huvudroll för rollen Mirja i succéfilmen "Dröm vidare" och vi är många som har följt Evin ända sedan hon filmdebuterade på vita duken i storfilmen "Ett öga rött”.

Förra året kom Evin ut med sin underbara och kritikerrosade roman "En dag ska jag bygga ett slott av pengar” som bland annat skildrar klass, vänskap och barndomens Akalla (LÄS DEN!). Hon hann även med att vara sommarvärd i P1 där hon i vårt tycke gjorde ett av de allra mest intressanta programmen. Evin är uppvuxen i Akalla, hon har studerat vid Stockholms dramatiska högskola och tillhör idag den fasta ensemblen på Folkteatern i Göteborg.

I Think Big Lectures #35 kommer Evin i samtal med entreprenören Barakat Ghebrehawariat berätta om sin resa och vad som format hennes person och konstnärskap. Kom ut och låt dig inspireras. 200 platser, först till kvarn. Välkommen till Think Big Lectures.